Support - Video Undervisning

Hjelp og support

Video undervisning

Alle videoer er på engelsk, og tar for seg den "gamle" versjonen av programmet. For å komme til denne versjonen, velg "older interface" øverst til høyre i admin consollen.

Generelle videoer

 • Complete Video Tour

  I denne videoen lærer du om effektive online strategier, og hvordan du kan videreføre dem til din online virksomhet for optimale resultater. Du får en fullstendig oversikt over systemets funksjoner, slik at du bedre kan forstå hvordan det fungerer og hvordan du kan oppnå suksess online med det.  

 • Orientering og introduksjon av systemet

  I denne introduksjonsvideoen får du en rask presentasjon av systemet, inkludert elementære ting som å logge inn, hvordan få hjelp og generelt om hvordan man finner frem. Du vil også lære hvordan man utfører de mest elementære oppgavene du trenger for å få drifte din online virksomhet - som å redigere en nettside.
  Anbefales for nybegynnere.  

Videoer relatert til nettsiden

 • Bruk Sitewalk

  Denne videoen dekker hvordan man bruker Sitewalk til raskt og enkelt foreta endringer på din nettside.  

 • Opprette og legge til nettsider 

  I denne videoundervisningen går vi igjennom hvordan man legger til en ny nettside til ditt nettsted. Vi dekker oppretting av siden, og hvordan man knytter denne siden opp mot navigeringsmenyen. 

 • Dynamiske menyer og navigering

  Her viser vi hvordan man lager og administrerer dynamiske menyer, som hovedsaklig er den vanligste måten å finne frem på ditt nettsted. Du blir vis hvordan du kan endre menystrukturen, legge til nye menypunkt, samt hvordan du linker til forskjellige typer sider og innhold. 

 • Blogging - oversikt

  Denne videoen viser hvordan man oppretter en blogg, og legger denne til ditt nettsted. Vi far for oss hvordan man lager innlegg og hvordan man linker bloggen til en nettside. Du vil også lære hvordan du kan tilpasse utseendet på bloggen for å få den slik du vil!

 • Bruk WYSIWYG Editor

  Her tar vi for oss online editor i detaljer. Du vil lære hvordan du finner frem i editoren, hvordan du oppretter sidetitler, klipping og liming fra andre program, sette inn bilder og linker, og mye mer. Videoen er på engelsk 

 • Oppretting og bruk av sidemaler for ditt nettsted

  I denne videoen får du en introduksjon av hva maler betyr for ditt nettsted. Lær hvorfor du bør bruke maler, hva de er, hvordan de fungerer og hvordan du selv kan lage dem.  

Video relatert til moduler

 • Motta og lagre informasjon via web-skjema 

  I denne videoen tar vi for oss hvordan man oppretter og modifiserer web-skjema. Du vil lære hvordan du kan erstatte et eksisterende skjema med en oppdatert versjon, og hvordan du finner resultatet av ett innsendt skjema som har blitt lagret i din kundedatabase.  

Video relatert til nettbutikk

 • En omfattende oversikt over funksjoner i nettbutikk

  Etter å ha sett denne videoen, vil du har bedre forståelse av kraften og rekkevidden av funksjonene tilgjengelig for deg for å sette opp din nettbutikk og selge dine produkter. Du vil se hvordan kataloger og produkter jobber sammen og hvordan du legger til produkter i din nettbutikk. 

 • Oppsett av fraktalternativer 

  I denne videoen vil du lære om de fleksible frakt alternativene. Vi tar deg igjennom hvordan du kan definere dine egne frakt betingelser slik at du kan belaste kunden med frakt tilpasset din virksomhet. 

Video relatert til email Markedsføring 

Video relatert til kunder

 • Oversikt over kundedatabasen

  I denne oversiktsvideoen lærer du hvordan kunderegisteret fungerer i systemet. Du vil se hvordan du arbeider med kundedata, og hvordan du lager spesifikke kunderapporter for å sortere i din kundedatabase. 

Videoer relatert til administrasjon av siden

 • Administrer brukere og roller

  I denne videoen lærer du hva brukere og roller er, og hvordan de fungerer sammen. Du vil også få se hvordan du legger til brukere, og setter opp en brukers roller riktig. 

 • Legg inn ditt domene

  I denne undervisningen lærer du hva du trenger å gjøre på vår side for at systemet skal bruke ditt domene.
  Men husk at det også er ting du må gjøre eksternt, utenfor vårt system!

 • Bruk av arbeidsflyt

  Her forklarer vi hva arbeidsflyt er, og hvordan du utnytter dette som et verdifullt verktøy til god kundeservice. Du lærer hvordan du manuelt utløser en arbeidsflyt, hvordan sette opp og redigere en arbeidsflyt, og hvordan sette opp varsling av eksterne parter og kunder som en del av arbeidsflyten. Vi dekker også arbeidsflyt for bestillinger i nettbutikk og mer.

 • Importer data

  I denne videoen lærer du om importfunksjonen i dette systemet. Du vil se hvordan man setter opp en importfil, slik at du raskt og enkelt kan inportere informasjon spesifikt for din virksomhet, inn i dette systemet. 

 • Bruk av kategorier

  I denne videoen vil du lære om kategorier, som er til stor hjelp for å organisere innhold på siden. (Vennligst noter, dette er ikke relatert til kataloger i din nettbutikk) 

Video relatert til Adobe Dreawmweaver

 • Bruk av Triangle i Dreamweaver for å administrere din online virksomhet

  Denne treningsvideoen tar deg deg igjennom hvordan du bruker Triangle i Adobe Dreamweaver til å bygge din online virksomhet. Du vil se hvordan Triangle samhandler med systemet, hvordan det er tilpasset FTP og web-administrasjon, samtidig som du lærer hvordan du redigerer sider og legger til moduler.